Meztelenre vetkőztették és kegyetlenül megnyúzták a beszélő Orbán-bábut a Nyugati téren

Politikai akciószínházat rendeztek vasárnap a Nyugati tér közepén: valaki kiállított egy Orbán Viktor-bábut egy mikrofonnal, hogy a mű-Orbán az azóta az orosz diktátor szövetségesévé vált igazi Orbán egy 2007-ben elmondott Putyin-rendszer-ellenes beszédét harsogja a járókelőknek.

Az Antiputyinista Orbán hétfőn reggelre így nézett ki olvasónk felvételein:

Az átváltozás nem egyik pillanatról a másikra történt, szegény Orbánt a járókelők korábban már megetették pizzával:

megkínálták serkentőkkel:

sőt ki is lyukasztották:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.