Kigyulladt egy használaton kívüli szálloda Dobogókőn

Az Eötvös Loránd utcában kitört tűzről a katasztrófavédelem ír honlapján. 

Közleményük szerint a Nimród hotel tetőzete jelentős részben ég. A tűzesethez nagy erőkkel vonultak a tűzoltók, az oltást a szentendrei, az esztergomi és a fővárosi hivatásos, valamint a pomázi önkormányzati tűzoltók végzik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. 

Az elsődleges információk szerint az épületben senki nem tartózkodik. (MTI, Fotó: Google Maps)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.