Még egy mélygarázst tervez a Kossuth tér alá a kormány

POLITIKA
2017 augusztus 29., 18:29

A hétfői Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, amivel a kormány 381 millió forintot biztosít a  Steindl Imre Program Nonprofit Zrt.-nek az V. kerületi Alkotmány utca torkolatában megépítendő mélygarázs megvalósításához és a kapcsolódó felszíni rendezéshez tervezési és egyéb előkészítő munkák elvégzésére.

Az Orbán Viktor által aláírt kormányhatározat megjegyzi, hogy a mélygarázs megépítése még egy későbbi kormánydöntésen múlik. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.