Megvették a kazahok Kleinheislert

futball
2017 augusztus 29., 14:16
comments 123

A Werder Bremen úgy döntött, eladja magyar labdarúgóját, Kleinheisler Lászlót az Asztanának. A 23 éves, magyar válogatott középpályás június vége óta kölcsönben szerepelt az Európa Ligásban is érdekelt kazah klubnál, amely tíz tétmeccs után érvényesítette opciós jogát, és végleg megvásárolta őt - közölte Frank Baumann, a német csapat sportigazgatója.

photo_camera Fotó: FOCKE STRANGMANN

A DeichStube úgy tudja, hogy a Werder Bremen végül 500 ezer euróért engedi el a magyar játékost. A Werder Bremen tavaly januárban 250 ezer euróért hozta el Kleinheislert a Videotontól. 

A jelenleg sérült Kleinheisler Lászlót foglalkoztató Asztana a spanyol Villareallal, az izraeli Makkabi Tel-Avivval és a cseh Slavia Prahával került azonos négyesbe az EL múlt heti, főtáblás sorsolásán. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.