Xavi behúzta az egyik katari bank lottónyereményét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Barcelona korábbi középpályása jelenleg a katari Al Sadd csapatában játszik, ezért 9 hónapja nyitott egy számlát az ottani Doha Bankban. Nemrég pedig arról értesítették, hogy a bank éves lottóján 1 millió katari riált, vagyis 225 ezer eurót nyert.  

Xavi, aki egyébként évi 10 millió eurót keres a katari klubnál, a nyereményről azt mondta, hogy nem számított rá, de azért persze örül neki. (Fourfourtwo

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.