Bors: Fogda helyett VIP kórteremben tölthette az őrizetet M. - Gyurma - Richárd

bűnügy
2017 augusztus 30., 08:31
comments 206

„Egy teljes kórtermet kiürítettek neki, két rendőrautó állt a kórháznál, tizenegy rendőr vigyázott rá. VIP-vendégnek érezhette magát. (...) Azt tudom, hogy hétvégén érkezett, és csak hétfőn engedték ki, aznap, amikor az előzetes letartóztatásról szóló tárgyalására vitték.”

Ezt mondta a Borsnak egy kórházi informátor, aki szerint a Dózsa György úti halálos baleset miatt meggyanúsított M. Richárd nem a fogdában, hanem a kórház VIP kórtermében töltötte őrizetét, amíg a bíróság nem döntött házi őrizetéről.

A férfi vezette a Mercedest, ami májusban balesetet szenvedett a Dózsa György úton. A szakértői vélemény szerint M. Richárd nagyon gyorsan, akár 140 km / órás sebességgel is hajthatott a karambol előtt.

M. Richárd ellen titkos nyomozás folyt az év elején, a titkosszolgálatnál Gyurma fedőnéven ismerik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.