Tizenöt éve eltűntnek nyilvánították a férjét, az utolsó pillanatban vallotta be, hogy ő gyilkolta meg

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy szegvári nő, F. Szilvia 2000. december 5-én bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt a férje. Akkor azt állította, a férje megkérte, keresse meg neki az útlevelelét, hogy elutazhasson Németországba. A nő megtette, elment otthonról és mire hazaért, hűlt helyét találta az útlevélnek és a férfinek is.

Az eltűntnek nyilvánított férfitől F. Szilvia 2002-ben elvált, a férfit 2007-ben halottnak nyilvánították. Időközben a rendőrségnek annyit sikerült kideríteniük, hogy a férfi át sem lépte a határt, és hogy a házaspár viszonya nem volt az igazi a nő hűtlensége miatt.

Azóta eltelt tizenöt év, már csak 34 nap kellett volna hozzá, hogy elévüljön az ügy. De a rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztálya 2015 októberében behívta a nőt egy utolsó kihallgatásra, hogy tisztázzanak néhány részletet. A rendőrségre F. Szilvia ügyvédjével érkezett, és egészen váratlan módon beismerte a gyilkosságot. 

Bevallotta, hogy tizenöt évvel ezelőtt egy feszítővassal ölte meg a férfit Magyartés külterületén egy szántóföldön. A nő aznap éjszaka szántott a traktorral, a férje részegen kiment hozzá és szidalmazni kezdte. F. Szilvia a traktorban talált egy feszítővasat, azzal agyonütötte a férfit. A testét elásta, a vasat eldobta, majd hazament.

Képünk illusztráció.Fotó: Wikipedia Commons

A nő gyilkosság beismerése után 2015-ben a rendőrséggel együtt visszatért a helyszínre, de mivel tizenöt év alatt a környezet nagyon megváltozott, nem tudta megmutatni pontosan, hova ásta el a holttestet. Mivel a nő nem szenved kóros elmeállapotban és beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezik. 

(A Zsaru magazin nyomán az Index

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.