Légtisztító mohafal (LÉGTISZTÍTÓ MOHAFAL!) tisztítja majd a Kolosy tér levegőjét

Budapest
2017 augusztus 31., 14:23
comments 254

Légtisztító mohafalat – légtisztító mohafalat – állítottak fel a budapesti Kolosy téren csütörtökön, amelyet Óbuda-Békásmegyer önkormányzata csaknem 20 ezer euróért bérel a Green City Solutions német cégtől.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Budapest II. és III. kerületének országgyűlési képviselője a megnyitón elmondta, hogy Óbuda-Békásmegyer önkormányzata élen jár a városi környezet káros hatásainak csökkentésében.

A 275 városi fa légtisztító erejét egyesítő mohafal péntektől 6 hónapon keresztül tisztítja a levegőt és csökkenti a levegőszennyezést a Kolosy téren. A mohafal folyamatosan méri és jelzi saját teljesítményét, amelyet a beépített kijelzőn bárki megnézhet. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.