Megszólalt a hurrikán elől menekülő autósokkal ellenkező irányba száguldó, mémmé változott nő

Egy tavalyi, floridai hurrikán elől tömött sorokban menekültek az emberek az autópályán, miközben egyvalaki magányosan száguldott a másik irányba, pont a veszedelmes vihar felé. A fotót felkapta az internet, mémet csináltak belőle (mit felejthetett otthon?), de csak most ismert magára a képen lévő autót vezető nő. Úgy hívják, Kristy Penn Veros.

És miért ment a menekülő forgalommal szemben? A megfejtés elég prózai. Veros katona, és aznap szolgálatba helyezték, ezért meg kellett jelennie egy bázisnál, ahová csak ezen az úton tudott eljutni.

Nagyon jó érzés volt vezetni, kétszáz mérföldön át teljesen egyedül voltam az úton – emlékezett vissza Veros. A mém nagyon tetszett neki, de szeretne mindenkit megnyugtatni: életben van, és továbbra is szolgálja hazáját. (Dailydot)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.