Videóra vették, ahogy a bosszúálló vendég bedob a pizzériába 70 meggyújtott tűzijátékot

Egy liverpooli pizzás biztonsági kamerája rögzítette, amint egy fickó egyszer csak behajít az ajtón egy meggyújtott, 70 lövedékes tűzijátékkészletet, aztán még be is csukja az ajtót, hogy a rakéták pár másodperc múlva elkezdjenek felrobbanni.

A rendőrség bosszúként kezeli az eseményeket, de a probléma nem a túl kevés ananász volt. A Hello Pizza boltvezetője a Guardiannak azt mesélte, hogy még szombaton lövések dördültek egy környékbeli utcában, hogy két órával később a pizzéria alkalmazottai egy pizzás kartondobozban ólomsörétet találjanak. A bolt az esetet jelentette a rendőrségnek, a boltvezető szerint a tűzijátékos ember ezt megtudhatta és ezért akarhatott bosszút állni rajtuk. Ami egyelőre tökéletesen sikerült neki, mivel az alkalmazottak nem mertek bemenni dolgozni.

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.