Búcsúzom, mármint tényleg

2017 augusztus 31., csütörtök 22:00
261

Kedves Olvasók.

Ez egy személyes üzenet. Ez az utolsó posztom a 444-en, legalábbis egy huzamosabb ideig biztosan, ma éjféltől kezdve már nem dolgozom itt. A következő hetektől egy új, egyelőre még nem létező online újságban lehet majd velem találkozni.

Megnéztem most, három év alatt kb. 5250 poszt került be ide tőlem (a 444 rendszerében megjelent posztok 5 százaléka), ez egy napra lebontva egyáltalán nem olyan sok, és persze a nagyja az ügyeletek alatt pár perc alatt bedobott apróság volt. De csinálhattam itt egy csomó olyan dolgot is, amire egészen büszke vagyok.

Én egyébként továbbra is azt gondolom, hogy a 444 a legjobb újság Magyarországon, az itt töltött három év alatt nem győztem ámulni, hogy mennyire jól csinálja mindenki, hogy az összes ember, akivel ebben a messze túl pici szobában együtt ülök, egyszerre több dologban a legjobb. Ebből a szempontból elég nagy hülyeség elmenni. Most mégis ez lesz. Viszlát, a másik helyen találkozunk, addig pedig fogyasszanak itt sok tartalmat, mert itt még pislákol az értelem!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt