Szemetet égetett az udvaron, egy ember belehalt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tegnap délben egy férfi el akarta égetni a debreceni Bayk András kertben lévő házának udvarán lévő szemetét. Meggyújtotta, majd felügyelet nélkül hagyta. A lángok átterjedtek a ház melléképületére, amiben volt egy ember.

Fotó: police.hu

Hívták a tűzoltókat, akik a rendőrökkel azonnal a helyszínre mentek, de mire a tűzoltók a lángokat megfékezték, a melléképületben tartózkodó férfi meghalt. A rendőrök az ingatlan tulajdonosát, a 69 éves S. Barnát szabadlábon hagyása mellett gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítja. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.