Bill Gates benézett a somorjai díjugratóra

Fotó: VALERY HACHE/AFP

A világ leggazdagabb embere pénteken érkezett a somorjai X-Bionic Sphere sportkomplexumba, mivel a 21 éves lánya, Jennifer Kathrine Gates is részt vett a somorjai nemzetközi díjugrató versenyen, írja a Paraméter

Jennifer Katharine Gates egy párizsi versenyenFotó: STEPHANE ALLAMAN/DPPI

Ott volt a szombati napon is, akkor  helikopterrel érkezett a csölösztői X-Bionic Sphere területére. A Microsoft alapítója legutóbb 14 éve járt Szlovákiában. Most a sajtónak nem nyilatkozott, csak a versenyt figyelte és olvasott.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.