Bill Gates benézett a somorjai díjugratóra

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: VALERY HACHE/AFP

A világ leggazdagabb embere pénteken érkezett a somorjai X-Bionic Sphere sportkomplexumba, mivel a 21 éves lánya, Jennifer Kathrine Gates is részt vett a somorjai nemzetközi díjugrató versenyen, írja a Paraméter

Jennifer Katharine Gates egy párizsi versenyenFotó: STEPHANE ALLAMAN/DPPI

Ott volt a szombati napon is, akkor  helikopterrel érkezett a csölösztői X-Bionic Sphere területére. A Microsoft alapítója legutóbb 14 éve járt Szlovákiában. Most a sajtónak nem nyilatkozott, csak a versenyt figyelte és olvasott.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.