Bill Gates benézett a somorjai díjugratóra

külföld
2017 szeptember 02., 10:13
comments 134
Bill Gates, a Microsoft alapítója 2017. június 24-én Monacóban
photo_camera Fotó: VALERY HACHE/AFP

A világ leggazdagabb embere pénteken érkezett a somorjai X-Bionic Sphere sportkomplexumba, mivel a 21 éves lánya, Jennifer Kathrine Gates is részt vett a somorjai nemzetközi díjugrató versenyen, írja a Paraméter.

Jennifer Katharine Gates egy párizsi versenyen
photo_camera Jennifer Katharine Gates egy párizsi versenyen Fotó: STEPHANE ALLAMAN/DPPI

Ott volt a szombati napon is, akkor helikopterrel érkezett a csölösztői X-Bionic Sphere területére. A Microsoft alapítója legutóbb 14 éve járt Szlovákiában. Most a sajtónak nem nyilatkozott, csak a versenyt figyelte és olvasott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.