Hideg, esős, szutyok idővel nyit a szeptember

Hullámzó frontzóna érkezk fölénk, ezért szombaton keleten még viszonylag meleg marad az idő, de nyugatra már megérkezik a jelentősebb lehűlés. Szombat délutántól egyre több helyen várható eső, zápor, zivatar, helyenként nagy mennyiségű csapadékra számíthatunk.

A Dunántúlon nagyrészt erősen felhős idő várható, másgol eleinte több órára kisüt a nap, majd délutántól mindenütt megnövekszik a felhőzet. 

Reggel, délelőtt még csak inkább a Dunántúlon és délen elszórtan, délutántól azonban egyre több helyen várható eső, zápor, zivatar. Helyenként jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Este, késő este a délkeleti megyékben heves zivatar is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 30 fok között valószínű, északnyugaton, nyugaton várható a leghűvösebb, keleten, délkeleten a legmelegebb idő. Késő estére 14 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet hasonló eloszlásban. (met.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.