Meg akart akadályozni egy verekedést, megverték

bűnügy
2017 szeptember 02., 07:42
comments 54

Péntek hajnalban a siófoki rendőrök több embert is elfogtak egy verekedés miatt. Az incidens a szokásos módon kezdődött, azaz két társaság csütörtökön éjfél körül összeszólalkozott a Petőfi sétányon, egy szórakozóhely előtt.

photo_camera Fotó: police.hu

Az üzlet vezetője közéjük állt, hogy megakadályozza a további konfliktust, de végül az egyik társaság tagjai őt verték meg. A férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A verekedésnek a sétányon sétáló rendőrök vetettek véget.

A nyomozók négy külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság miatt. Ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.