Meg akart akadályozni egy verekedést, megverték

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Péntek hajnalban a siófoki rendőrök több embert is elfogtak egy verekedés miatt. Az incidens a szokásos módon kezdődött, azaz két társaság csütörtökön éjfél körül összeszólalkozott a Petőfi sétányon, egy szórakozóhely előtt.

Fotó: police.hu

 Az üzlet vezetője közéjük állt, hogy megakadályozza a további konfliktust, de végül az egyik társaság tagjai őt verték meg. A férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A verekedésnek a sétányon sétáló rendőrök vetettek véget. 

A nyomozók  négy külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság miatt. Ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.