Meg akart akadályozni egy verekedést, megverték

Péntek hajnalban a siófoki rendőrök több embert is elfogtak egy verekedés miatt. Az incidens a szokásos módon kezdődött, azaz két társaság csütörtökön éjfél körül összeszólalkozott a Petőfi sétányon, egy szórakozóhely előtt.

Fotó: police.hu

 Az üzlet vezetője közéjük állt, hogy megakadályozza a további konfliktust, de végül az egyik társaság tagjai őt verték meg. A férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A verekedésnek a sétányon sétáló rendőrök vetettek véget. 

A nyomozók  négy külföldi férfit hallgattak ki gyanúsítottként garázdaság miatt. Ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.