El akarta lopni a birkát, de inkább visszaadta a gazdájának

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy 25 éves zalakomári férfi, Sz. P. szeptember 2-án délután egy szőkedencsi legelőn felkapott egy hímnemű birkát és megpróbálta berakni a csomagtartójába. A férfit észrevette, hogy lopják a kost, ezért rászólt a tolvajra, mire az visszaadta neki. A rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Sz. P.-t, aki megpróbálta ellopni a kost.

Nincs kép a kosról, de kb. így nézett ki kiskorában.Fotó: Pixabay

#1 Vicc:
– Uram, honnan van ez a birka?
– Megláttam az út szélén, kinyitottam a kocsi ajtaját és megkérdeztem tőle, hogy be akarsz szállni? Mire ő, hogy bee!

#2 Kos napi horoszkóp 2017. szeptember 2:
A Hold a Bak jegyében áll. Már a reggeli órákban toppon kellene lennie, mert kicsit sűrűnek ígérkezik ez a nap. Valóban jól haladnak a dolgai, minden oka megvan az örömre. Kisebb összeütközések előfordulhatnak most, próbáljon meg több kompromisszumot kötni.

#3 „Dühös kos megfuttatja a biciklist – Szakadunk a nevetéstől!”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.