El akarta lopni a birkát, de inkább visszaadta a gazdájának

bűnügy
2017 szeptember 03., 05:36
comments 207

Egy 25 éves zalakomári férfi, Sz. P. szeptember 2-án délután egy szőkedencsi legelőn felkapott egy hímnemű birkát és megpróbálta berakni a csomagtartójába. A férfit észrevette, hogy lopják a kost, ezért rászólt a tolvajra, mire az visszaadta neki. A rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Sz. P.-t, aki megpróbálta ellopni a kost.

photo_camera Nincs kép a kosról, de kb. így nézett ki kiskorában. Fotó: Pixabay

#1 Vicc:
– Uram, honnan van ez a birka?
– Megláttam az út szélén, kinyitottam a kocsi ajtaját és megkérdeztem tőle, hogy be akarsz szállni? Mire ő, hogy bee!

#2 Kos napi horoszkóp 2017. szeptember 2:
A Hold a Bak jegyében áll. Már a reggeli órákban toppon kellene lennie, mert kicsit sűrűnek ígérkezik ez a nap. Valóban jól haladnak a dolgai, minden oka megvan az örömre. Kisebb összeütközések előfordulhatnak most, próbáljon meg több kompromisszumot kötni.

#3 „Dühös kos megfuttatja a biciklist – Szakadunk a nevetéstől!”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.