Tizenöten megsérültek egy villámcsapásban egy francia zenei fesztiválon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Le Vieux Canal nevű francia zenei fesztiválon az északkelet-franciaországi Azerailles-ban szombat délután négy körül kitört egy zivatar és egy villám belecsapott egy sátorba, ami alól a fesztiválozók az eső elől menekültek. 

Tizenöten ember, köztük két gyerek megsérültek, őket elsősegély után kórházba vitték. Egy 60 év körüli nőt és egy 44 éves férfit közvetlenül eltalálta a villám, válságos állapotban szállították őket kórházba.

A baleset miatt lefújták a fesztivált. (MTI) 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.