Holtan találták meg az eltűnt lányt

bűnügy
2017 szeptember 04., 08:17
comments 40

Vasárnap éjfél előtt a falu területén találták meg annak a 17 éves borsodnádasdi lánynak a holttestét, akinek az eltűnését édesanyja vasárnap délután jelentette be az ózdi rendőrkapitányság putnoki rendőrőrsén. A hatóságok vasárnap délután a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával kezdte meg az eltűnt fiatal felkutatását, de csak a holttestét találták meg. A haláleset körülményeit szakértő bevonásával, büntetőeljárás keretében vizsgálják. Ez utóbbi arra utal, hogy felmerült az idegenkezűség, vagyis az emberölés gyanúja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.