Katalin hercegnő újra terhes

külföld
2017 szeptember 04., 07:29
comments 216
Vilmos és Katalin gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel 2017 júliusában Hamburgban.
photo_camera Vilmos és Katalin gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel 2017 júliusában Hamburgban. Fotó: PATRIK STOLLARZ/AFP

A Kensington Palota friss közleménye szerint Vilmos cambridge-i herceg és neje harmadik gyermeküket várják. Vilmos a második a brit öröklési sorban apja, Károly herceg után. A hír még elég friss, amint újabb részletek derülnek ki, frissítjük a posztunkat. (Via BBC)

UPDAte 11:55: A Kensington Palota közleménye szerint a királynő, valamint a hercegi pár családjai mind "nagyon boldogok". A közleményből pár intim részlet is kiderül, így az is, hogy a 35 éves hercegnő, ahogy az előző két terhessége alatt, úgy most is hyperemesis gravidarumban szenved, vagyis a reggeli rosszulléte sokkal durvább egy átlagos várandós nőénél. Épp ezért a terhessége első heteiben otthonában, a Kensington Palotában ápolják.

Katalin betegségére már első terhessége alatt fény derült. Sőt, azt, hogy Györggyel terhes, pont a betegsége miatt kellett mindössze néhány héttel a fogantatás után bejelenteni, mert akkor kórházi ápolásra is szorult a banálisnak hangzó, de a kiszáradás miatt könnyen életveszélyessé váló betegsége miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.