Katalin hercegnő újra terhes

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Vilmos és Katalin gyermekeikkel, György herceggel és Charlotte hercegnővel 2017 júliusában Hamburgban.Fotó: PATRIK STOLLARZ/AFP

A Kensington Palota friss közleménye szerint Vilmos cambridge-i herceg és neje harmadik gyermeküket várják. Vilmos a második a brit öröklési sorban apja, Károly herceg után. A hír még elég friss, amint újabb részletek derülnek ki, frissítjük a posztunkat. (Via BBC)

UPDAte 11:55: A Kensington Palota közleménye szerint a királynő, valamint a hercegi pár családjai mind "nagyon boldogok". A közleményből pár intim részlet is kiderül, így az is, hogy a 35 éves hercegnő, ahogy az előző két terhessége alatt, úgy most is hyperemesis gravidarumban szenved, vagyis a reggeli rosszulléte sokkal durvább egy átlagos várandós nőénél. Épp ezért a terhessége első heteiben otthonában, a Kensington Palotában ápolják.

Katalin betegségére már első terhessége alatt fény derült. Sőt, azt, hogy Györggyel terhes, pont a betegsége miatt kellett mindössze néhány héttel a fogantatás után bejelenteni, mert akkor kórházi ápolásra is szorult a banálisnak hangzó, de a kiszáradás miatt könnyen életveszélyessé váló betegsége miatt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.