Mindig van feljebb: újabb két borászatot vett Mészáros Lőrinc

Miután két hete megvette Demján Sándortól a zánkai Canter Borház Kft.-t, újabb borászatokkal gazdagította birodalmát Mészáros Lőrinc. Az Átlátszó.hu szerint a felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Búzakalász 66 Felcsút Kft. a Tihanyi Borászati Kft.-t és a Tihany-Vin Kft.-t kebelezte be. Előbbiről azt tartják, hogy 

"úgynevezett apátsági pincéje a félsziget talán legszebb természeti környezetében, a Belső-tó partján helyezkedik el."

A lap szerint a két újabb borászat szintén Demjántól került Mészároshoz. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.