Nem lesz többet körhinta a Várpalotai Napokon

Szombaton szakadt le a körhinta a Várpalotai Napokon, a játékból többen kiestek, összesen négyen szenvedtek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket. A balesetben egy 18 éves fiatal sérült meg a legsúlyosabban, a koponyasérüléssel kórházba került fiatalember állapota továbbra is válságos. Családjával azonnal felvette a kapcsolatot a helyi önkormányzat, hogy felajánlják segítségüket, írja a Hvg.hu. Várpalota polgármestere, Campanari-Talabér Márta a lapnak kijelentette:

"a Várpalotai Napok programjából kiveszik az extrém játékokat, csak jóval kevésbé veszélyes, hasonló programok lesznek, és a rendezvény arculata is változik, inkább a koncertekről, vendéglátásról fog szólni."

A településvezető hozzátette, átvizsgálásra bekérették az egész rendezvény dokumentációját. A körhintát üzemeltető cég Campanari-Talabér Márta szerint rendelkezett a szükséges engedélyekkel, és a szerződés rendben volt. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.