Nyolc nap alatt három autó, működött Dávid módszere

Nyolc nap alatt három autót eredményezett a 29 éves Cs. Dávid módszere a Police.hu szerint. A tolvaj kétszer lopott: előbb a házakból a kocsikulcsokat, majd azokkal az autókat.

  • Augusztus 28-án hajnalban egy XIX. kerületi házból szerezte meg a kulcsot, majd az autót.
  • Öt nappal később egy terézvárosi lakásba mászott be a kulcsért, majd hajtott el a ház előtt parkoló autóval. 
  • A következő nap ismét hajnalban dolgozott: akkor a XX. kerületben tört be egy családi házba a kulcsokért. 

Pár órával később viszont igazoltatták a kispesti járőrök a frissen lopott autóval közlekedő Dávidot, azonnal elfogták, majd őrizetbe vették. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.