Egy vízaknában találták meg a meggyilkolt borsodnádasdi gimnazista lány holttestét

bűnügy
2017 szeptember 05., 04:47
comments 130

Több részletet is megtudott a Blikk az eltűnt, majd holtan megtalált 17 éves borsodnádasdi gimnazista lány utolsó napjáról.

A lap szerint K. Csenge testét a falu temploma mellett, egy szűk, betonozott vízaknában találták meg, miután a falu egyik kis tavánál a barátaival szalonnát sütő lány nem ért haza a megbeszélt időben, és elkezdték keresni. A Blikk információja szerint a lány ismerőse volt, és a tóparton is vele volt az a húszéves fiú, akit az ügy miatt letartóztattak és kihallgattak.

Csengét állítólag este 8-kor látták utoljára a tónál.

A TV2 Tényekje szerint az áldozatot ruhátlanul találták meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.