Ma aztán tényleg semmit sem foghatsz az időjárásra

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem azért, mert nekem igen korán kellett kelnem a hírügyelet miatt, de ma igazi jó kis melós nap néz ki. 

Most még ugyan sokkolóan hideg van, de napközben 20-25 fok lesz, fronthatás semmi. Több órás napsütés várható, de főleg északon beborul, lehet némi eső, de abból sem várható sok, a nyugatias szél pedig megélénkül. Szóval igazi visszafogott szeptemberi idő van, amire nehéz hivatkozni. 

De hogy érdemben is hozzájáruljak ennek a koraőszi keddnek az elindításához, itt egy zsongító, határozottan nyárias szám a Delinquent Habits szuperjó visszatérő albumáról:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.