Németh Szilárd esete az angol nyelvvel

nyelv
2017 szeptember 5., 7:30
comments 264

A Fidesz alelnöke, birkózója és influencere az Echo Tv-ben haknizva kapott egy kérdést, amit a maga topkommentelő-stílusában válaszolt meg:

Németh Szilárd frakcióvezető-helyettes az életrajza szerint csak olaszul beszél, társalgási szinten, ebből fakadhat az a tévedés, hogy a „no mercy”-t az eredeti jelentése („nincs kegyelem”) helyett „alku nincs”-ként használta. (Bár végül is a menekültek befogadásáról szóló kormányzati álláspontot ez is kifejezi.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt