A 26 éves R. Áronnál 70 tő indiai vadkendert és több mint 1 kg marihuánát találtak Törökbálinton

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: police.hu

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt nyomoz R. Áron 26 éves törökbálinti lakos ellen, aki egy nyírmeggyesi lakóház speciálisan kialakított helyiségeiben és az udvaron felállított sátorban – a botanikus szakértő előzetes véleménye szerint – indiai vadkendert termesztett.

A rendőrök a házkutatáson 70 tő indiai vadkendert és 1365 gramm már leszedett és kiszárított THC-hatóanyag-tartalmú növényi származékot foglaltak le.

R. Áront a rendőrök a kábítószer-termesztésre kialakított és felszerelt lakóházban fogták el hétfőn. Az előállítása után a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.