E-mailt írt a Belügyminisztériumnak a Teréz körúti robbantás másnapján P. László

bűnügy
2017 szeptember 06., 04:58
comments 169

Befejezte, és szeptember 11-én iratismertetéssel zárja le a Teréz körúti robbantás nyomozását a Központi Nyomozó Főügyészség, közölte a Magyar Időkkel P. László ügyvédje, Szikinger István. A védő elárulta azt is, hogy védence a robbantás másnapján e-mailt írt a Belügyminisztériumnak, amiben részletesen leírta, hogy milyen pokolgépet használt. 

A Főügyészség szerint P. László szándéka az volt, hogy egymillió eurót zsaroljon ki a Belügyminisztériumtól, további robbantásokkal fenyegetőzve. Szikinger szerint valóban találtak az elkövető laptopján egy ilyen szöveget, de azt nem küldte el senkinek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.