Egy hódmezővásárhelyi férfi két nagy konyhakéssel ment neki a rendőröknek, lábon lőtték

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével gyanúsítanak, miután vasárnap Hódmezővásárhelyen késsel fenyegette meg a vele szemben intézkedő rendőröket – közölte Serfőző Katalin, a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-vel.

A gyanú szerint vasárnap kora délután a férfi hódmezővásárhelyi lakásához korábban kihívott mentők rendőri segítséget kértek. A kiérkező rendőrök bementek abba a szobába, ahol a gyanúsított volt, mire a férfi mindkét kezében egy-egy nagy méretű konyhakéssel támadólag megindult feléjük. A gyanú szerint a férfi többszöri felszólítás és egy figyelmeztető lövés után sem állt meg, így az egyik rendőr lábon lőtte.

Az ügyészség a bűnismétlés, valamint szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.