Egy hódmezővásárhelyi férfi két nagy konyhakéssel ment neki a rendőröknek, lábon lőtték

bűnügy
2017 szeptember 06., 04:39
comments 46

Az ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével gyanúsítanak, miután vasárnap Hódmezővásárhelyen késsel fenyegette meg a vele szemben intézkedő rendőröket – közölte Serfőző Katalin, a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-vel.

A gyanú szerint vasárnap kora délután a férfi hódmezővásárhelyi lakásához korábban kihívott mentők rendőri segítséget kértek. A kiérkező rendőrök bementek abba a szobába, ahol a gyanúsított volt, mire a férfi mindkét kezében egy-egy nagy méretű konyhakéssel támadólag megindult feléjük. A gyanú szerint a férfi többszöri felszólítás és egy figyelmeztető lövés után sem állt meg, így az egyik rendőr lábon lőtte.

Az ügyészség a bűnismétlés, valamint szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a férfi előzetes letartóztatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.