Nincs rendezője a Star Wars 9-nek

2017 szeptember 6., szerda 6:21
50

Nincs rendezője a Star Wars 9. részének, mert Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak – jelentette be a Lucasfilm. A stúdió közleménye annyit állít, hogy a két félnek eltérő elképelései voltak a projektről.

A Jurassic World rendezője jó ideje dolgozott már a Csillagok háborúja 9. részén: hivatalosan 2015 augusztusában jelentették be, hogy ő irányítja a munkát és a forgatókönyvnek is társszerzője lesz.

Ez lesz az utolsó része a a harmadik trilógiának, ami 2015 decemberében kezdődött J. J. Abrams Az ébredő Erőjével, és most decemberben fog folytatódni Rian Johnson Az utolsó Jedik című filmjével.

A bejelentés nem tért ki arra, hogy a szakítás befolyásolja-e a 9. epizód tervezett 2019. májusi bemutatóját. A forgatást jövőre kezdenék.

Idén már nem ez az első eset: a Han Solóról szóló különálló film rendezőit, Phil Lordot és Christopher Millert is elküldték, helyettük jött Ron Howard. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt