Nincs rendezője a Star Wars 9-nek

FILM
2017 szeptember 06., 06:21
comments 50

Nincs rendezője a Star Wars 9. részének, mert Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak – jelentette be a Lucasfilm. A stúdió közleménye annyit állít, hogy a két félnek eltérő elképelései voltak a projektről.

A Jurassic World rendezője jó ideje dolgozott már a Csillagok háborúja 9. részén: hivatalosan 2015 augusztusában jelentették be, hogy ő irányítja a munkát és a forgatókönyvnek is társszerzője lesz.

Ez lesz az utolsó része a a harmadik trilógiának, ami 2015 decemberében kezdődött J. J. Abrams Az ébredő Erőjével, és most decemberben fog folytatódni Rian Johnson Az utolsó Jedik című filmjével.

A bejelentés nem tért ki arra, hogy a szakítás befolyásolja-e a 9. epizód tervezett 2019. májusi bemutatóját. A forgatást jövőre kezdenék.

Idén már nem ez az első eset: a Han Solóról szóló különálló film rendezőit, Phil Lordot és Christopher Millert is elküldték, helyettük jött Ron Howard. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.