11 kg marihuána és 2 millió forintnyi pénz volt a dílerek kocsijaiban

Két gyöngyösi férfi szerda délután Szegeden egy parkolóban kábítószert vett át egy harmadik személytől, hogy azt eladják. A megszerzett árut J. Attila autójába tették, majd elindultak Budapestre úgy, hogy K. János egy másik autóval kísérte.

Pár órával később az egyik férfit Budapesten, a Hungária körúton, a társát a Rákóczi híd budai lehajtójánál fogták el. (Akik elfogták: a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának kollégái és a BRFK Közrendvédelmi Főosztályának munkatársai.)

A rendőrök átkutatták az autókat, amikben 10,908 kg marihuánát meg több mint 2 millió forint készpénzt és valutát találtak, és foglaltak le.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a 21 éves J. Attilát és a 28 éves K. Jánost kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásukra. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.