Három hurrikán egyszerre tombol az Atlanti-óceánon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miközben mindenki a Florida felé tartó Irma hurrikánra figyel, szerda délután megerősödött a Jose és a Katia is, így már – 2010 óta először – három aktív hurrikán is tombol egyszerre az Atlanti-óceánon.

A NOAA felvételén balról jobbra: az 1-es erősségű Katia, az 5-ös erősségű Irma és a szintén 1-es erősségű Jose helyi idő szerint délután egy órakor.Fotó: Jose Romero/NOAA/RAMMB/AFP

Jose azóta 2-esre erősödött, már 170 km/órával megy, és péntekre komoly hurrikánná válhat, de azért az Irmáéhoz hasonló pusztítással nem fog járni, mert a szárazföldet elkerüli – írja a CNN, ami szerint a Katia kb. ott képződött, ahol két hete a Harvey, de Mexikó közelében marad, így nem lesz olyan veszélyes.

Itt talán jobban látszik a három hurrikán együtt:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.