A pancser rabló a kassza helyett a pénztárgéppel távozott

bűnügy
2017 szeptember 10., 04:38
comments 109
photo_camera Az elrabolt pénztárgép, amit a rendőrök visszaszolgáltattak a kirabolt boltosnak. Fotó: Police.hu

19 óra alatt beazonosították a rendőrök a kiskunmajsai pancser rablót, aki a pénzkazetta helyett a NAV-hoz bekötött, pénzt legfeljebb könyvelt tételként tartalmazó pénztárgépet rabolta el egy élelmiszerüzletből. A 23 éves helyi férfi péntek délután negyed négykor színlelt vásárlást az üzletben. Több árucikket kért az eladótól, aki azokat a pultra helyezte. A férfi ekkor kést rántott, amit a miheztartás végett belevágott a pultba, majd kitépte a falból a pénztárgépet.

Menekülés közben már megszabadult a csak plusz súlyt jelentő pénztárgéptől, amit a rendőrök megtaláltak és vissza is adtak a boltosnak.

A rendőrök a beazonosítás után szombat délelőtt negyed 11-kor már meg is találták R. Józsefet, aki ekkor egy kiskunmajsai házban, a kamra ajtaja mögött próbált elrejtőzni előlük. A kését is megtalálták és lefoglalták. R. Józsefet rablás megalapozott gyanújával hallgatták ki és vették őrizetbe, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására is. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.