A pancser rabló a kassza helyett a pénztárgéppel távozott

Az elrabolt pénztárgép, amit a rendőrök visszaszolgáltattak a kirabolt boltosnak.Fotó: Police.hu

19 óra alatt beazonosították a rendőrök a kiskunmajsai pancser rablót, aki a pénzkazetta helyett a NAV-hoz bekötött, pénzt legfeljebb könyvelt tételként tartalmazó pénztárgépet rabolta el egy élelmiszerüzletből. A 23 éves helyi férfi péntek délután negyed négykor színlelt vásárlást az üzletben. Több árucikket kért az eladótól, aki azokat a pultra helyezte. A férfi ekkor kést rántott, amit a miheztartás végett belevágott a pultba, majd kitépte a falból a pénztárgépet.

Menekülés közben már megszabadult a csak plusz súlyt jelentő pénztárgéptől, amit a rendőrök megtaláltak és vissza is adtak a boltosnak.

A rendőrök a beazonosítás után szombat délelőtt negyed 11-kor már meg is találták R. Józsefet, aki ekkor egy kiskunmajsai házban, a kamra ajtaja mögött próbált elrejtőzni előlük. A kését is megtalálták és lefoglalták. R. Józsefet rablás megalapozott gyanújával hallgatták ki és vették őrizetbe, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására is. (Via Police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.