A pancser rabló a kassza helyett a pénztárgéppel távozott

Az elrabolt pénztárgép, amit a rendőrök visszaszolgáltattak a kirabolt boltosnak.Fotó: Police.hu

19 óra alatt beazonosították a rendőrök a kiskunmajsai pancser rablót, aki a pénzkazetta helyett a NAV-hoz bekötött, pénzt legfeljebb könyvelt tételként tartalmazó pénztárgépet rabolta el egy élelmiszerüzletből. A 23 éves helyi férfi péntek délután negyed négykor színlelt vásárlást az üzletben. Több árucikket kért az eladótól, aki azokat a pultra helyezte. A férfi ekkor kést rántott, amit a miheztartás végett belevágott a pultba, majd kitépte a falból a pénztárgépet.

Menekülés közben már megszabadult a csak plusz súlyt jelentő pénztárgéptől, amit a rendőrök megtaláltak és vissza is adtak a boltosnak.

A rendőrök a beazonosítás után szombat délelőtt negyed 11-kor már meg is találták R. Józsefet, aki ekkor egy kiskunmajsai házban, a kamra ajtaja mögött próbált elrejtőzni előlük. A kését is megtalálták és lefoglalták. R. Józsefet rablás megalapozott gyanújával hallgatták ki és vették őrizetbe, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatására is. (Via Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.