Előzetesbe került V. Zsolt, aki 70 késszúrással ölt, majd egy táskában elásta az áldozatát

Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki a gyanú szerint májusban leszúrta, majd egy táskába rejtette és elásta áldozatát Budapesten – közölte a Fővárosi Törvényszék. A Budai Központi Kerületi Bíróság a szökés és elrejtőzés veszélye miatt rendelte el az előzetes letartóztatást az emberöléssel gyanúsított férfival szemben.

V. Zsolt a gyanú szerint májusban egy vita utáni dulakodásban legalább 70 késszúrással megölte a sértettet, majd a holttestet egy nagyméretű vízhatlan táskába tette, és Újbudán egy fás, bokros területen elásta.

A bíróság megállapította, hogy az emberölés gyanúja megalapozott a helyszíni szemle adatai, a telefonszolgáltatók válaszai, a tanúvallomások és (főleg) a gyanúsított beismerő vallomása miatt.

A bírósági végzés indoklása szerint a bűncselekmény rendkívül súlyos, 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, és a társadalomra kiemelkedően veszélyes. A gyanúsított előzetes letartóztatása az elsőfokú bíróság tárgyalás előkészítésekor hozott határozatáig, de legfeljebb október 10-ig tart.

A BRFK közölte, hogy korábban bejelentést kaptak arról, hogy május 17-én újbudai tartózkodási helyéről eltűnt egy fiatal férfi, és az eljárás közben felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók keresőkutyával hétfőn a XI. kerületben egy fás, bokros területen elásva találták meg az eltűnt ember holttestét. A helyszínelésnél megállapították, hogy a férfit „brutális módon ölték meg, testén hetven késszúrás található”. A nyomozók csütörtök reggel a saját lakásában fogták el a 31 éves budapesti V. Zsoltot, aki a gyanú szerint megölte az eltűnt férfit. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.