Vita közben autóba ült, és otthagyta, erre az utánahajtott, és belökte az árokba

bűnügy
2017 szeptember 10., 11:46
comments 80

A 26 éves gödöllői N. Ágoston péntek kora délután nézeteltérésbe keveredett a sértettel Gödöllőn, aki a vita közben autóba ült, és elhajtott. N. Ágoston erre egy külföldi rendszámú autóval -nagy sebességgel utánahajtott, majd hátulról direkt nekiment a sértett kocsijának, ami az ütközéstől az árokba borult. A sofőr életveszélyesen megsérült, de N. Ágoston ezt nem ellenőrizte, hanem elhajtott a helyszínről, majd leszerelte a rendszámát.

N. Ágoston másnap délután önként jelentkezett a rendőrségen. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Életveszélyt okozó testi sértés, segítségnyújtás elmulasztása és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytatnak ellene eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.