Vita közben autóba ült, és otthagyta, erre az utánahajtott, és belökte az árokba

A 26 éves gödöllői N. Ágoston péntek kora délután nézeteltérésbe keveredett a sértettel Gödöllőn, aki a vita közben autóba ült, és elhajtott. N. Ágoston erre egy külföldi rendszámú autóval -nagy sebességgel utánahajtott, majd hátulról direkt nekiment a sértett kocsijának, ami az ütközéstől az árokba borult. A sofőr életveszélyesen megsérült, de N. Ágoston ezt nem ellenőrizte, hanem elhajtott a helyszínről, majd leszerelte a rendszámát.

N. Ágoston másnap délután önként jelentkezett a rendőrségen. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Életveszélyt okozó testi sértés, segítségnyújtás elmulasztása és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytatnak ellene eljárást. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.