A jegyző elvenné a látássérült tápiószelei házaspár vakvezető kutyáját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A látássérült Vida–Turi házaspár két kutyával és egy vakvezetőként segítő labradorral él Tápiószelén, csakhogy a helyi jegyző megtiltaná nekik a kutyatartást, mert azokra több panasz is érkezett – írja a Hír Tv.

A házaspár és a kutyákFotó: Hír Tv

Állítólag arra panaszkodtak, hogy a kutyák kimásznak a kerítés alatt, és a szomszédok félnek tőlük, de hogy ezért a vakvezető kutyát, ami természeténél fogva nem agresszív, miért vennék el, nem világos. Ugyan a kerítést megerősítették, idén nyáron – azaz hónapokkal később – a jegyző mégis megtiltotta a kutyák tartását. A kutyák egyelőre a házaspárnál vannak, a jegyzői döntés ellen fellebbeztek. (Hír Tv)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.