A jegyző elvenné a látássérült tápiószelei házaspár vakvezető kutyáját

A látássérült Vida–Turi házaspár két kutyával és egy vakvezetőként segítő labradorral él Tápiószelén, csakhogy a helyi jegyző megtiltaná nekik a kutyatartást, mert azokra több panasz is érkezett – írja a Hír Tv.

A házaspár és a kutyákFotó: Hír Tv

Állítólag arra panaszkodtak, hogy a kutyák kimásznak a kerítés alatt, és a szomszédok félnek tőlük, de hogy ezért a vakvezető kutyát, ami természeténél fogva nem agresszív, miért vennék el, nem világos. Ugyan a kerítést megerősítették, idén nyáron – azaz hónapokkal később – a jegyző mégis megtiltotta a kutyák tartását. A kutyák egyelőre a házaspárnál vannak, a jegyzői döntés ellen fellebbeztek. (Hír Tv)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.