A Trónok Harcából ismert Lord Varys rabolt ki fegyverrel egy férfit egy erzsébetvárosi utcán

bűnügy
2017 szeptember 11., 16:14
comments 134

Szeptember 10-én hajnali fél háromkor két nagydarab fegyveres kirabolt egy férfit a nyílt utcán a budapesti VII. Kerületben, a rendőrség fantomképekkel keresi őket. 

Az egyikiük nagy valószínűséggel a Lord Varys néven ismert okos eunuch a Trónok Harcából. Őt 30-35 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, 100 kilogramm körüli kopasz férfiként írták le, aki az elkövetéskor fehér, hosszú ujjú, mintás inget, világos nadrágot és válltáskát viselt.


A másik bűnöző 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, 90-95 kilogramm körüli.  Arca borostás, haja rövid, fekete színű. Az elkövetéskor fekete pólót, fekete kabátot és sötét nadrágot viselt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.