A Trónok Harcából ismert Lord Varys rabolt ki fegyverrel egy férfit egy erzsébetvárosi utcán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szeptember 10-én hajnali fél háromkor két nagydarab fegyveres kirabolt egy férfit a nyílt utcán a budapesti VII. Kerületben, a rendőrség fantomképekkel keresi őket. 

Az egyikiük nagy valószínűséggel a Lord Varys néven ismert okos eunuch a Trónok Harcából. Őt 30-35 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, 100 kilogramm körüli kopasz férfiként írták le, aki az elkövetéskor fehér, hosszú ujjú, mintás inget, világos nadrágot és válltáskát viselt.


A másik bűnöző 30-35 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, 90-95 kilogramm körüli.  Arca borostás, haja rövid, fekete színű. Az elkövetéskor fekete pólót, fekete kabátot és sötét nadrágot viselt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.