Egy kis káröröm: a milliárdos Branson szigetét is tönkretette az Irma hurrikán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nincstelen károsultak tízezreinek szerzett aránylag vidám perceket Richard Branson közösségimédia-mániás milliárdos, a Virgin céghálózat alapítója, amikor fotókon és videókon mutatta meg, milyen pusztítást végzett nála a hurrikán. 

Brasonnak - való életből vett szóvicc következik! - a Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker a magánbirtoka, az üzletember ráadásul ott a helyszínen, a megerősített borospincében vészelte át a megavihart egy baráti társasággal, katasztrófaturistaként. 

Branson a posztjaiban többször is visszatért arra, hogy nem azért mutatja be a felvételeket, hogy magát sajnáltassa, hanem hogy a sokezer, lakhelyét vesztett ember helyzetére, a pusztítást elképesztő mértékére hívja fel a figyelmet. 

Branson arra is figyelmeztetett, hogy a következő közelítő hurrikán, a José is micsoda pusztítást okozhat a térségben.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.