Egy kis káröröm: a milliárdos Branson szigetét is tönkretette az Irma hurrikán

időjárás
2017 szeptember 11., 18:38
comments 260
link Forrás

Nincstelen károsultak tízezreinek szerzett aránylag vidám perceket Richard Branson közösségimédia-mániás milliárdos, a Virgin céghálózat alapítója, amikor fotókon és videókon mutatta meg, milyen pusztítást végzett nála a hurrikán. 

link Forrás

Brasonnak - való életből vett szóvicc következik! - a Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker a magánbirtoka, az üzletember ráadásul ott a helyszínen, a megerősített borospincében vészelte át a megavihart egy baráti társasággal, katasztrófaturistaként. 

link Forrás

Branson a posztjaiban többször is visszatért arra, hogy nem azért mutatja be a felvételeket, hogy magát sajnáltassa, hanem hogy a sokezer, lakhelyét vesztett ember helyzetére, a pusztítást elképesztő mértékére hívja fel a figyelmet. 

link Forrás

Branson arra is figyelmeztetett, hogy a következő közelítő hurrikán, a José is micsoda pusztítást okozhat a térségben.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.