Verseny: küldj jobb politikusképet Jóga Mihály relaxálásügyi miniszter hírfotójánál!

POLITIKA
2017 szeptember 11., 14:57
comments 98
link Forrás

Bevallom, egyszerűen megbűvölt és fogva tart a Fidesz legfelső vezetésébe tartozó Jóga Mihály hétvégén kiposztolt fotója. Jóga Pesthidegjúton vett részt egy jógaközpont bővítése utáni átadóünnepségen. Érdekes jelenség, hogy az őskonzervatív Buda kulturálisan milyen kozmopolitává teszi a fideszeseket, hiszen itt polgármester Pokorni "Waldorf" Zoltán is.

A nemzetgazdasági és légzőgyakorlatügyi miniszternek igen jól áll a virágokból fűzött nyaklánc, ez a legkevesebb, amit elmondhatok. Ha láttál mostanában ilyen kategóriába tartozó, szuper politikusfotót, küldd el a linket vagy a fotót a szilyl kukac 444.hu címre JÓGA subjecttel, hadd szórakozzunk még jobban!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.