Beijeszt az ősz

Még bőven aludtunk, amikor leszakadt az ég Budapesten, és a rosszabb hír az, hogy még jó pár órát esni fog az eső, a délelőtti órákig nem számíthatunk száradásra. Masszív hidegfront érte el az országot, jelentősebbnek mondható lehűléssel. Viszont ha minden igaz, délutánra valamennyire jobb lesz a helyzet. 

Főleg az ország északi és északkeleti részein lesz csapadékos a kedd, a Dunántúlon délutántól inkább csak záporok lesznek a jellemzőek, viszont mindenhol szeles idő lesz és olykor viharos széllökésekre is számítani kell. Északon és a Dunántúlon 16 és 19 között alakulnak a maximumok, máshol 20 feletti hőmérséklet is lesz. Nem fog nagyon lehűlni még, késő este sem megy 13 alá a higanyszál. 

Viszont a hét második felében nem lesz annyira zord a helyzet, mint ma reggel ltászik, csak a Dunántúlon lesz zápor, aztán szépen kisimul az idő - szeles lesz ugyan, de a nappali hőmérséklet 23-25 magasságában marad, sőt nem kizárt, hogy megközelíti a 30-at, és éjszakánként sem hűl még 10 alá. 

(MET)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.