EXKLUZÍV LELEPLEZÉS: Valaki azt állította, ő az ablakba szorult lány, de olyat kérdeztünk tőle, ami kifogott rajta

INTERNET
2017 szeptember 12., 15:21

Nem ért még véget a bristoli lány története, aki az első randin pánikba esett attól, hogy nem tudja lehúzni a vécét, ezért olyat csinált, amiről azóta már mindenki tud. Egy tulip-0hare névű felhasználó Redditen válaszolgatni kezdett az év sztorijával kapcsolatban felmerülő kérdésekre, és azt állította, ő maga a lány. 

A szerencsétlen tornászlány a két ablaküveg között, a saját ürüléke fölött.
photo_camera Fotó: Liam Smith

Annak ellenére, hogy tulip-0hare semmivel sem bizonyította a Redditen, hogy tényleg az az ember, akinek mondja magát, a BBC, sőt még a The Sun is szemlézte a Reddites válaszait. Nyilvánvalóan azért, mert a szardobálós sztori minden részlete hatalmas izgalomban tartja az olvasókat világszerte. 

Gondolkodóba estem, vajon hogyan lehetne megbizonyosodni arról, hogy tényleg az Igazi Lány kommentel az oldalon? Az már szinte gyanús volt, hogy mennyire szívesen válaszolgat a kérdésekre, úgy tűnt, az örökkévalóságig tudna mesélni a szardobásról:

  • WeWereInfinite: Ha tényleg te vagy az, szeretném megköszönni neked. Nehéz időszakon megyek keresztül, de a történetednek sikerült megnevettetnie. Sok szerencsét a pasizáshoz (és a kakiláshoz) a jövőben!
  • tulip-0hare: örülök, hogy bearanyozhattam a napod 😊
  • bensthebest: meddig voltál bent a vécében, amikor rájöttél, a legjobb lesz kidobni a szart az ablakon?
  • tulip-0hare: nem olyan sokáig... valószínűleg várnom kellett volna egy kicsit, de miután első próbálkozásra nem sikerült lehúzni, pánikba estem és valamiért az agyam nem tartotta jó ötletnek, hogy várjak, amíg a tartály megtelik vízzel... tudom, nevetséges, de abban a pillanatban ez tűnt logikusnak 🤦🏼
  • bensthebest: 😂😂😂 Szóval meg se próbáltad még egyszer lehúzni?!
  • tulip-0hare: de igen, csak ez egy régi típusú vécé volt, aminek a tartálya nem telik meg azonnal, csak egy fröccsenés volt, ami szomorúan csörgedezett bele a csészébe

Úgy döntöttem, hogy a matematikai logikát hívom segítségül az igazság kiderítésére. Némi gondolkodás után két lehetőségre szűkítettem a lehetőségek bővebb halmazát:

  • ad 1. Első lehetőség: tulip-0hare tényleg a Szardobáló Lány.
  • ad 2. Második lehetőség: tulip-0hare csak egy csaló, aki felismerte a ritka lehetőséget, és Szaros Lánynak adja ki magát.

Nehezíti az azonosítást, hogy az Igazi Szardobáló Lány arcát sosem láttuk a hírekben, így hiába posztolna szelfiket vagy személyigazolványt. Ekkor rájöttem, mivel tudná egyértelműen eloszlatni a kételyeket. Beléptem a Redditre zoldsegleves nevű felhasználómmal és megírtam életem első Reddit-kommentjét.

  • zoldsegleves: küldj képet a pasi fürdőszobájából a kezedben egy papírral, amin a reddites neved van!

Ez azért lenne bizonyító erejű, mert a fürdőszobáról láttunk már képeket, és ha oda be tud jutni, azt mindenképp bizonyítja, hogy legalábbis ismeri a történet szereplőit.

Erre ez a válasz jött:

  • tulip-0hare: ezt már javasolták, de nem vagyok biztos benne, leszek-e még valaha abban a házban... bocs

Annak ellenére, hogy azzal kérkedett, már a második randinál tartanak, sőt, annak fényében, hogy a fiúval közös pénzgyűjtő kampányt indítottak az eset után, nem gyanús kicsit ez a kifogás? Azóta nem is írt többet, ez az utolsó hozzászólása, pedig azelőtt sokat posztolt. Talán örökké rejtély marad, tényleg ő volt-e A Lány, Aki az Első Randin Elment a Vécére, De Nem Tudta Lehúzni a Szart, Ezért Kidobta az Ablakon, De az Beesett a Két Ablak Közé, Erre Utánamászott és Beszorult.