Összeveszett a főnökével, söröket borogatott a kaposvári példakép

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

2017-től kezdve szeptember 11-e Kaposváron nem a New York-i terrortámadás áldozatainak emléknapja, hanem S. Ferencé, aki összeveszett a főnökével. A 49 éves férfi hétfőn délután (rendőrül: a délutáni órákban) több helsyi boltba is bement.

DURVA!

Az egyikben minden előzmény nélkül több doboz sört borított le, egy másikban a pult műanyag üvegét nyomta be, végül egy harmadik kirakatát betörte egy betondarabbal.

S. Ferencet a rendőrül a helyszínen elfogták majd előállítottak, és a kaposvári rendőrkapitányságon garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi kihallgatása során elismerte tettét és elmondta, hogy aznap összeveszett a főnökével, ami miatt előbb italozni kezdett, majd részegen vezette le dühét a helyi üzletekben. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.