Összeveszett a főnökével, söröket borogatott a kaposvári példakép

2017-től kezdve szeptember 11-e Kaposváron nem a New York-i terrortámadás áldozatainak emléknapja, hanem S. Ferencé, aki összeveszett a főnökével. A 49 éves férfi hétfőn délután (rendőrül: a délutáni órákban) több helsyi boltba is bement.

DURVA!

Az egyikben minden előzmény nélkül több doboz sört borított le, egy másikban a pult műanyag üvegét nyomta be, végül egy harmadik kirakatát betörte egy betondarabbal.

S. Ferencet a rendőrül a helyszínen elfogták majd előállítottak, és a kaposvári rendőrkapitányságon garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi kihallgatása során elismerte tettét és elmondta, hogy aznap összeveszett a főnökével, ami miatt előbb italozni kezdett, majd részegen vezette le dühét a helyi üzletekben. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.