Ted Cruz pornót lájkolt a Twitteren

szex
2017 szeptember 12., 07:07
comments 56
photo_camera Fotó: SCOTT OLSON

"Köszi, hogy velünk vagy, Ted!"

Az erős felnőttcuccokban utazó @sexuallposts Twitter-oldal nagyon hálás volt a mélyen konzervatív republikánus elnökjelölt Ted Cruznak, amiért belájkolta egyik kemény pornóvideójukat, viszonylag jelentős promóciót csapva ezzel az oldalnak. 

link Forrás

Még a bemutatkozásukhoz is hozzácsapták, hogy ez a Donald Trumppal majdnem a legvégsőkig csatázó texasi szenátor kedvenc pornóoldala. Valóságban persze csak annyi történt, hogy feltehetően feltörték az egykori kandidáns Twitter-fiókját.

link Forrás

Ettől függetlenül természetesen az eset megmágiázta az amerikai internetet. A legszebb találat ideig ez a Vanity Fair cikk, amiben a mélyen vallásos Cruz  egy sokéves nyilatkozatban arról beszél, hogy nem erkölcsös dolog maszturbálni és szexuális játékokat használni.  

Végül Cruz tanácsadója, egyben Rick Perry kormányzó szóvivője, Catherine Frazier jelezte, hogy az inkriminált lájkot eltávolították az oldalról és jelentették az esetet a Twitternek. (TheHuffingtonPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.