Ted Cruz pornót lájkolt a Twitteren

Fotó: SCOTT OLSON

"Köszi, hogy velünk vagy, Ted!"

Az erős felnőttcuccokban utazó @sexuallposts Twitter-oldal nagyon hálás volt a mélyen konzervatív republikánus elnökjelölt Ted Cruznak, amiért belájkolta egyik kemény pornóvideójukat, viszonylag jelentős promóciót csapva ezzel az oldalnak. 

Még a bemutatkozásukhoz is hozzácsapták, hogy ez a Donald Trumppal majdnem a legvégsőkig csatázó texasi szenátor kedvenc pornóoldala. Valóságban persze csak annyi történt, hogy feltehetően feltörték az egykori kandidáns Twitter-fiókját.

Ettől függetlenül természetesen az eset megmágiázta az amerikai internetet. A legszebb találat ideig ez a Vanity Fair cikk, amiben a mélyen vallásos Cruz  egy sokéves nyilatkozatban arról beszél, hogy nem erkölcsös dolog maszturbálni és szexuális játékokat használni.  

Végül Cruz tanácsadója, egyben Rick Perry kormányzó szóvivője, Catherine Frazier jelezte, hogy az inkriminált lájkot eltávolították az oldalról és jelentették az esetet a Twitternek. (TheHuffingtonPost)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.