800 métert utazott haragosa motorháztetején, majd ököllel betörte a szélvédőt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kedden 9 óra körül egy férfi azzal hívta fel a rendőrséget, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton egy kocsi motorháztetején kapaszkodik egy férfi.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a sofőrt és azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn utazott. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József el akart hajtani a helyszínről, de a haragosa, B. Géza úgy akarta ezt megakadályozni, hogy a kocsi elé áll. L. József ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után ököllel betörte a szélvédőt.

Fotó: police.hu

A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd előállították. L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés miatt, B. Géza esetében közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény miatt nyomoznak. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.