800 métert utazott haragosa motorháztetején, majd ököllel betörte a szélvédőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kedden 9 óra körül egy férfi azzal hívta fel a rendőrséget, hogy Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton egy kocsi motorháztetején kapaszkodik egy férfi.

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol azonosították a sofőrt és azt a 34 éves debreceni férfit, aki a motorháztetőn utazott. A nyomozás adatai szerint a két férfi veszekedett egymással, majd a 45 éves L. József el akart hajtani a helyszínről, de a haragosa, B. Géza úgy akarta ezt megakadályozni, hogy a kocsi elé áll. L. József ennek ellenére elindult, ezért B. Géza a motorháztetőre ugrott, ahol megkapaszkodott, majd közel 800 méter megtétele után ököllel betörte a szélvédőt.

Fotó: police.hu

A rendőrök mind a két férfit elfogták, majd előállították. L. Józseffel szemben közúti veszélyeztetés miatt, B. Géza esetében közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény miatt nyomoznak. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.