Jön a nemzeti konzultáció a "Soros-tervről"

POLITIKA
2017 szeptember 13., 20:06
comments 495

Szerda este kezdődött el a Fidesz-KDNP frakcióülése Velencén, és a kormányközeli Origó már meg is tudta, mi minden hangzott el Orbán Viktor felvezető beszédében. 

Az Origó "információi" szerint Orbán arról beszélt, hogy az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket. Majd áttért a kvótaítéletre, amivel kapcsolatban elmondta, hogy "a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt".

Orbán arról beszélt az összeterelt fideszeseknek, hogy Brüsszel végre akarja hajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választásokon meg lehet akadályozni. 

„Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik.”

– idézte a miniszterelnök szavait a Fidesz lapja. A frakció számára ezért a legfontosabb a Soros-terv elleni küzdelem, ezért nemzeti konzultáció indul a Soros-tervről. Ennek részleteiről egyelőre nem derült ki semmi. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.