Jön a nemzeti konzultáció a "Soros-tervről"

Szerda este kezdődött el a Fidesz-KDNP frakcióülése Velencén, és a kormányközeli Origó már meg is tudta, mi minden hangzott el Orbán Viktor felvezető beszédében. 

Az Origó "információi" szerint Orbán arról beszélt, hogy az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket. Majd áttért a kvótaítéletre, amivel kapcsolatban elmondta, hogy "a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt".

Orbán arról beszélt az összeterelt fideszeseknek, hogy Brüsszel végre akarja hajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választásokon meg lehet akadályozni. 

„Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik.”

– idézte a miniszterelnök szavait a Fidesz lapja. A frakció számára ezért a legfontosabb a Soros-terv elleni küzdelem, ezért nemzeti konzultáció indul a Soros-tervről. Ennek részleteiről egyelőre nem derült ki semmi. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.