Barátnőjétől kapott új vesét Selena Gomez

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Selena Gomez (énekesnő, színésznő) évek óta egy gyulladásos autoimmun betegséggel, a lupusszal küzd. Habár nyáron kiadott egy csomó új számot, nem titkolja a rajongói előtt, hogy azért vonult vissza a munkától az utóbbi időben, mert a gyógyulására koncentrál. Instagramon jelentette be, hogy nyáron veseátültetésen esett át.

„Tudom, hogy a rajongóim észrevették, nem voltam túl aktív nyáron és mindenki azt kérdezgeti, miért nem az új számaim promózásával vagyok elfoglalva. Hát, kiderült, hogy a lupuszom miatt új vesére lesz szükségem, szóval pihentem. Így kellett tennem az egészségem érdekében. Nagyon várom, hogy újra visszatérjek, de addig is szeretnék köszönetet mondani a családomnak és az orvosoknak mindenért, amit értem tettek a műtét előtt és után.

Nincsenek szavak rá, mennyi köszönettel tartozom az én gyönyörű barátnőmnek, Francia Raisának. Azzal, hogy felajánlotta nekem az egyik veséjét, felfoghatatlan áldozatot hozott értem. Hihetetlenül hálás vagyok neki. Nagyon szeretlek.”

Fotó: Selena Gomez

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.