Barátnőjétől kapott új vesét Selena Gomez

bulvár
2017 szeptember 14., 17:19
comments 110

Selena Gomez (énekesnő, színésznő) évek óta egy gyulladásos autoimmun betegséggel, a lupusszal küzd. Habár nyáron kiadott egy csomó új számot, nem titkolja a rajongói előtt, hogy azért vonult vissza a munkától az utóbbi időben, mert a gyógyulására koncentrál. Instagramon jelentette be, hogy nyáron veseátültetésen esett át.

„Tudom, hogy a rajongóim észrevették, nem voltam túl aktív nyáron és mindenki azt kérdezgeti, miért nem az új számaim promózásával vagyok elfoglalva. Hát, kiderült, hogy a lupuszom miatt új vesére lesz szükségem, szóval pihentem. Így kellett tennem az egészségem érdekében. Nagyon várom, hogy újra visszatérjek, de addig is szeretnék köszönetet mondani a családomnak és az orvosoknak mindenért, amit értem tettek a műtét előtt és után.

Nincsenek szavak rá, mennyi köszönettel tartozom az én gyönyörű barátnőmnek, Francia Raisának. Azzal, hogy felajánlotta nekem az egyik veséjét, felfoghatatlan áldozatot hozott értem. Hihetetlenül hálás vagyok neki. Nagyon szeretlek.”

photo_camera Fotó: Selena Gomez

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.