Elvonult vécézni a tengerparton a Financial Times újságírója, de olyan rendes volt, hogy kezet is mosott utána, erre berántotta egy krokodil a vízbe és megölte

Paul McLean

Megölte egy krokodil Paul McLeant, a Financial Times 24 éves, a szerkesztői szerint igen tehetséges újságíróját Sri lankán. McLean, mint kiderült, a túlzásba vitt higiéné áldozata lett. 

A Sri Lankán nyaraló fiatal férfi ismerőseivel együtt egy jó szörfös helynek számító partszakaszon szórakozott, amikor rájött a vécézhetnék. A szemtanúk beszámolója szerint McLean elsietett a mintegy 800 méterre húzódó sűrű dzsungelig, ahol elvégezte a dolgát, majd ahogy visszafelé tartott, fogta magát, és a közvetlenül a tenger mellett elterülő lagunában megmosta a kezét.

Utólag könnyű okoskodni, de nem kellett volna.

A társaság annyit látott, hogy valami berántja a vízbe a kezénél fogva, aztán egyszer még felemelte a karját a vízfelszín fölé, majd nem látták többet. A szentanúk azonnal krokodilra gyanakodtak, bár egyesek azt hitték, a futóhomok nyelte el a férfit. A rendőrség másnapra azonban megtalálta az újságíró iszapba merült testét, az eltűnés helyének közvetlen közelében, az egyik lábán összetéveszthetelen krokodilharapás-nyomokkal.

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.