Hónapok óta vérzik, erre egy héten belül kétszer is elmaradt a műtétje egy fiatal nőnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ATV péntek esti Híradója mutatta be az I. számú nőgyógyászati klinikán kálváriát járó Krisztinát. A fiatal nőt július elején szállította a mentő az intézménybe erős vérzéssel, amire vérzéscsillapítókat kapott, majd egy kisebb beavatkozást is elvégeztek rajta. Pár nap múlva ismét jelentkezett a tünet, orvosa komolyabb műtétet javasolt, augusztus 16-ára kapott is időpontot. Krisztina időben megjelent a klinikán, de a kiírt nap délutánján közölték vele, műtétje egy másik, komplikáltabb műtét miatt elmarad. Két nappal később ismét befeküdt, műtőbe vitték, elaltatták, 

mikor felébredt, akkor derült ki, most sem végezték el rajta a beavatkozást, mert tönkrement egy műszer.

Krisztina ezután október elejére, három hónappal a vérzés kezdete után, kapott újabb műtéti időpontot. A klinika elnézést kért a fiatal nőtől. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.