Hónapok óta vérzik, erre egy héten belül kétszer is elmaradt a műtétje egy fiatal nőnek

Egészségügy
2017 szeptember 15., 16:53
comments 219

Az ATV péntek esti Híradója mutatta be az I. számú nőgyógyászati klinikán kálváriát járó Krisztinát. A fiatal nőt július elején szállította a mentő az intézménybe erős vérzéssel, amire vérzéscsillapítókat kapott, majd egy kisebb beavatkozást is elvégeztek rajta. Pár nap múlva ismét jelentkezett a tünet, orvosa komolyabb műtétet javasolt, augusztus 16-ára kapott is időpontot. Krisztina időben megjelent a klinikán, de a kiírt nap délutánján közölték vele, műtétje egy másik, komplikáltabb műtét miatt elmarad. Két nappal később ismét befeküdt, műtőbe vitték, elaltatták, 

mikor felébredt, akkor derült ki, most sem végezték el rajta a beavatkozást, mert tönkrement egy műszer.

Krisztina ezután október elejére, három hónappal a vérzés kezdete után, kapott újabb műtéti időpontot. A klinika elnézést kért a fiatal nőtől. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.