Jó reggelt, a rakétameteorológia után következzék az igazi

Pocsolyákban tapicskolva, nedves járdán kelhet útnak, aki korán ébred, az éjjel hidegfront vonult át az ország felett, a front sávjában csapadékkal. A hidegfront, minő meglepetés, hideget hozott, pénteken az elvonulása után is hűvös marad a levegő. De az idő ettől még szép lesz, a felhőzet felszakadozása után hosszab-rövidebb időre az ország nagy részén kisüt a nap.

A felhőzet felszakadozása egyben azt is jelenti, hogy az éjszakai esőzések után napközben már sehol sem valószínű a csapadék. Napközben jellemzően 17-23 fok lesz, az éjjel 12-17 fokig hűlhet a levegő.

A lehűlés nem tart sokáig. Szombaton ugyan még didergős 11-13 fokos, csapadékos hajnalra számíthatunk, délelőtt a napsütötte Alföldön már 20 fokig is melegedhet, délutánra pedig ott akár a 27-28 fokot is elérheti a hőmérséklet. A Dunántúli- és az Északi-középhegység sávjától északnyugatra teljesen más jellegű időre számíthatunk, ott hűvös ősz lesz 21-22 fokos napi csúcshőmérséklettel és sok csapadékkal. Vasárnap hőmérsékletileg ugyanígy szakad majd ketté az ország, viszont akkor már a nyárias alföldi vidékekre is megérkeznek a záporok, zivatarok. (Via met.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.