Nem biztos, hogy jó ötlet volt lecserélni a Bábszínház kultikus cégérét

Tbg
Budapest
2017 szeptember 15., 08:49
comments 150

Olvasótól kaptuk a képet, éppen cserélik az Andrássy úti budapesti Bábszínház fénycsöves cégérét egy sokkal visszafogottabb, lapos, nagy valószínűséggel nem is világító valamire:

photo_camera Fotó: Ránki Júlia

Megkerestük a Bábszínházat is, miért volt szükség a cserére, amint válaszolnak, megírjuk.

Update, 10:53 – Válaszolt a Bábszínház!

A Budapest Bábszínház új arculattal kezdi a 2017/2018-as évadot, ennek része az új logó is. 

„A logót Koós Iván tervezte, évtizedek óta ismert és kedvelt, a báb mint színpadi kifejezésmód stilizálását és játékosságát egyaránt kifejező pálcikaember megmaradt, a friss arculat vizuális világa azonban a jelenlegi trendekhez alkalmazkodik” - közölték.

Mint írják, „mindannyian szerettük a neon pálcikaembert, de most egy új korszakhoz értünk, ezért a neont is lecseréltük, amit már sajnos megjavítani sem lehetett. Méltó helyre kerül majd, és reméljük, hogy régi és új nézőink a megújult pálcikaembert is szeretni fogják.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.