Nem biztos, hogy jó ötlet volt lecserélni a Bábszínház kultikus cégérét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olvasótól kaptuk a képet, éppen cserélik az Andrássy úti budapesti Bábszínház fénycsöves cégérét egy sokkal visszafogottabb, lapos, nagy valószínűséggel nem is világító valamire:

Fotó: Ránki Júlia

Megkerestük a Bábszínházat is, miért volt szükség a cserére, amint válaszolnak, megírjuk.

Update, 10:53 – Válaszolt a Bábszínház!

A Budapest Bábszínház új arculattal kezdi a 2017/2018-as évadot, ennek része az új logó is. 

„A logót Koós Iván tervezte, évtizedek óta ismert és kedvelt, a báb mint színpadi kifejezésmód stilizálását és játékosságát egyaránt kifejező pálcikaember megmaradt, a friss arculat vizuális világa azonban a jelenlegi trendekhez alkalmazkodik” - közölték.

Mint írják, „mindannyian szerettük a neon pálcikaembert, de most egy új korszakhoz értünk, ezért a neont is lecseréltük, amit már sajnos megjavítani sem lehetett. Méltó helyre kerül majd, és reméljük, hogy régi és új nézőink a megújult pálcikaembert is szeretni fogják.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.