Orbán felesége méltatta az Európai Polgár Díjjal kitüntetett Széll Tamást

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást, az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén negyedik helyezett séfjét pénteken Budapesten. Az elismerést a felterjesztő, a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György adta át. A Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnökeként, Orbán Viktor felesége méltatta Széllt. Lévai Anikó Magyarország első számú séfjének nevezte, hozzátéve: ő az első Magyarországon, aki a szakácsok közül sztár lett. A miniszterelnök felesége kijelentette: 

"többször volt már alkalma kóstolni Széll főztjét és mindig ízlett neki."

Bulvárlapok korábban arról írtak: Lévai lányának, Orbán Sárának esküvőjén Széll főzött. 

Az Európai Polgár Díjat 2008-ban alapította az Európai Parlament, hogy elismerje az olyan kivételes teljesítményt nyújtó embereket, szervezeteket, akik 

"hozzájárultak a közös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához, vagy az unió értékeinek képviseletére hivatott programokat alakítottak ki."

(MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.