Orbán felesége méltatta az Európai Polgár Díjjal kitüntetett Széll Tamást

Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást, az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén negyedik helyezett séfjét pénteken Budapesten. Az elismerést a felterjesztő, a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György adta át. A Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnökeként, Orbán Viktor felesége méltatta Széllt. Lévai Anikó Magyarország első számú séfjének nevezte, hozzátéve: ő az első Magyarországon, aki a szakácsok közül sztár lett. A miniszterelnök felesége kijelentette: 

"többször volt már alkalma kóstolni Széll főztjét és mindig ízlett neki."

Bulvárlapok korábban arról írtak: Lévai lányának, Orbán Sárának esküvőjén Széll főzött. 

Az Európai Polgár Díjat 2008-ban alapította az Európai Parlament, hogy elismerje az olyan kivételes teljesítményt nyújtó embereket, szervezeteket, akik 

"hozzájárultak a közös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához, vagy az unió értékeinek képviseletére hivatott programokat alakítottak ki."

(MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.