Orbán felesége méltatta az Európai Polgár Díjjal kitüntetett Széll Tamást

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Európai Polgár Díjjal tüntették ki Széll Tamást, az idei Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén negyedik helyezett séfjét pénteken Budapesten. Az elismerést a felterjesztő, a Fidesz EP-képviselője, Schöpflin György adta át. A Magyar Konyha magazin szerkesztőbizottságának elnökeként, Orbán Viktor felesége méltatta Széllt. Lévai Anikó Magyarország első számú séfjének nevezte, hozzátéve: ő az első Magyarországon, aki a szakácsok közül sztár lett. A miniszterelnök felesége kijelentette: 

"többször volt már alkalma kóstolni Széll főztjét és mindig ízlett neki."

Bulvárlapok korábban arról írtak: Lévai lányának, Orbán Sárának esküvőjén Széll főzött. 

Az Európai Polgár Díjat 2008-ban alapította az Európai Parlament, hogy elismerje az olyan kivételes teljesítményt nyújtó embereket, szervezeteket, akik 

"hozzájárultak a közös megértés, a polgárok és a tagállamok közötti szorosabb integráció előmozdításához, vagy az unió értékeinek képviseletére hivatott programokat alakítottak ki."

(MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.